Tânăr român mort în Italia în timp ce se ducea la muncă. Avea numai 34 de ani

O tragedie a avut loc în dimineața aceasta de duminică, 28 mai, în Castiglion Fiorentino, provincia Arezzo din Toscana, unde un tânăr român, în vârstă de 34 de ani, și-a pierdut viața în urma unui accident rutier. Bărbatul, Gheorghe Lucian, rezident la Cortona, era în drum spre locul de muncă, informează Arezzo24.

Accidentul a avut loc în jurul orei 6:02 dimineața, când autoturismul condus de un coleg de-al său, în vârstă de 36 de ani, a pierdut controlul și s-a izbit de un zid de beton de pe via Adua, la câțiva metri după podul feroviar La Nave.

photo_2023-05-28_12-11-55
Accident în Italia. Un român de 34 de ani și-a pierdut viața în timp ce se deplasa la locul de muncă. Sursa foto: Arezzo24

Motivele care au dus la pierderea controlului autovehiculului rămân de stabilit de către carabinierii din Castiglion Fiorentino.

Șoferul autoturismului a fost rănit în urma accidentului și a fost transportat de urgență sub cod roșu la spitalul din Siena cu elicopterul de salvare Pegaso. Pentru pasagerul din dreapta șoferului, din nefericire, nu s-a mai putut face nimic.

În urma accidentului, drumul a fost închis pentru câteva ore pentru a permite desfășurarea operațiunilor de investigare și curățare a locului accidentului. Alături de personalul medical de la 118 și de carabinieri, la fața locului au intervenit și pompierii.

Circumstanțele exacte ale accidentului sunt în curs de investigare. Vestea tragică a morții tânărului român a îndoliat comunitatea locală.

DISTRIBUIE