Tânăr român mort în Italia în timp ce se ducea la muncă. Avea numai 34 de ani

O tragedie a avut loc în dimineața aceasta de duminică, 28 mai, în Castiglion Fiorentino, provincia Arezzo din Toscana, unde un tânăr român, în vârstă de 34 de ani, și-a pierdut viața în urma unui accident rutier. Bărbatul, Gheorghe Lucian, rezident la Cortona, era în drum spre locul de muncă, informează Arezzo24.

Accidentul a avut loc în jurul orei 6:02 dimineața, când autoturismul condus de un coleg de-al său, în vârstă de 36 de ani, a pierdut controlul și s-a izbit de un zid de beton de pe via Adua, la câțiva metri după podul feroviar La Nave.

photo_2023-05-28_12-11-55
Accident în Italia. Un român de 34 de ani și-a pierdut viața în timp ce se deplasa la locul de muncă. Sursa foto: Arezzo24

Motivele care au dus la pierderea controlului autovehiculului rămân de stabilit de către carabinierii din Castiglion Fiorentino.

Șoferul autoturismului a fost rănit în urma accidentului și a fost transportat de urgență sub cod roșu la spitalul din Siena cu elicopterul de salvare Pegaso. Pentru pasagerul din dreapta șoferului, din nefericire, nu s-a mai putut face nimic.

În urma accidentului, drumul a fost închis pentru câteva ore pentru a permite desfășurarea operațiunilor de investigare și curățare a locului accidentului. Alături de personalul medical de la 118 și de carabinieri, la fața locului au intervenit și pompierii.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Circumstanțele exacte ale accidentului sunt în curs de investigare. Vestea tragică a morții tânărului român a îndoliat comunitatea locală.