Tânăr român mort în Italia într-un tragic accident. Pavel avea numai 23 de ani

Un român în vârstă de numai 23 de ani și-a pierdut viața într-un tragic accident, în timp ce se deplasa cu motocicleta, la Montalcino, în provincia Siena (Toscana). Tragedia s-a produs în după amiaza zilei de vineri, 10 august, informează La Nazione.

Accidentul s-a produs la scurt timp după ora 15:00, pe Traversa dei Monti, la intersecția care ducea la vechiul Departament al pompierilor, unde motocicleta tânărului Pavel Trif a intrat într-o coliziune cu un autoturism.

Ce s-a întâmplat cu adevărat în acel moment fatidic încă nu se știe, poliția cercetează cazul și încearcă să reconstituie dinamica accidentului. Cert este că tânărul de 23 de ani conducea o motocicletă Honda Cbr 600 și se îndrepta spre Montalcino, când s-a ciocnit cu o mașină Colt Mitsubishi condus de o femeie.

Un impact violent care nu i-a lăsat băiatului nicio șansă de supraviețuire. Personalul medical de la 118 sosit la locul accidentului a încercat minute în șir să-l resusciteze, dar totul a fost inutil, inima lui Pavel s-a oprit pentru totdeauna.

„S-a dus unul dintre noi”, a anunțat cu profundă tristețe comunitatea română din Montalcino.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI