Tânăr român mort în Italia la numai 26 de ani. Durere de nedescris pentru mama sa

Un tânăr român în vârstă de numai 26 de ani și-a pierdut viața într-un tragic accident de motocicletă petrecut pe via Martiri della Libertà din Casaleone, o localitate din provincia Verona.

Accidentul s-a produs sâmbătă, 25 mai, în jurul orei 17:00, când Marius, rezident în Cerea, a încercat să depășească o mașină care încetinea pentru a vira spre o stație de benzină.

665234edcbd65

Conaționalul nostru călătorea cu viteză mare pe motocicleta sa Honda roșie, în direcția Casaleone.

În momentul în care o Toyota Yaris gri din fața sa a încetinit pentru a intra în stația de benzină, tânărul a încercat să depășească vehiculul, dar a lovit partea din spate a acestuia.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În urma impactului, Toyota a fost proiectată într-un stâlp de beton al stației de benzină, iar motociclistul a fost aruncat de pe vehicul și a aterizat pe carosabil.

Primele persoane care au intervenit au fost trecătorii, care au încercat să acorde primul ajutor. În scurt timp, la locul accidentului au sosit echipajele medicale de la Verona, inclusiv un elicopter și două ambulanțe.

În ciuda eforturilor susținute ale medicilor de a-l resuscita pe tânăr, acesta a fost declarat decedat pe loc. Șoferița care se afla la volanul mașinii Toyota Yaris, a suferit răni ușoare, și a fost transportată la spitalul din Legnago pentru îngrijiri medicale.

Tragicul accident a atras atenția locuitorilor din zonă, mulți dintre aceștia adunându-se la locul incidentului.

Mama lui Marius, profund afectată, a ajuns la fața locului în lacrimi și strigăte de durere, sprijinită de familie și prieteni.

Primarul localității, Stefano Cagalli, a fost și el prezent la locul accidentului și a declarat că în zonă este planificată construirea unei sens giratoriu pentru a îmbunătăți siguranța rutieră:

„Sunt deja alocați 200.000 de euro în buget; așteptăm doar aprobarea de la regiune”, a explicat edilul.

Carabinierii din Cerea au preluat investigația pentru a stabili cauzele și dinamica exactă a accidentului.