Tânăr român mort la numai 28 de ani în Italia. A pierdut controlul volanului și s-a izbit de un copac

Un tânăr de naționalitate română și-a pierdut viața în noaptea de vineri spre sâmbătă, 14 mai 2022, pe Strada Provincială 89, în dreptul localității Vo’ din provincia italiană Padova, în Veneto.

Din primele informații, publicate de Corriere del Veneto, reiese că polițiștii au intervenit pe strada menționată mai sus, la intersecția cu via Marconi, în jurul orei 03:55 din noaptea trecută, după ce o mașină s-a izbit de un copac.

Potrivit sursei citate, în dramaticul accident a fost implicat un autoturism Alfa Romeo Giulia a cărui șofer a pierdut controlul volanului, probabil din cauza vitezei ridicate, iar după ce a parcurs mai mulți metri pe spațiul verde din afara carosabilului, s-a izbit violent de un copac.

Mașina condusă de cetățeanul român. Foto: Padova Oggi

Impactul cu copacul a provocat apoi răsturnarea mașinii, punând-o din nou pe carosabil, dar cu roțile în sus. Rănile suferite de șofer în urma accidentului i-au fost fatale, iar acesta a murit la fața locului, așa cum a constatat personalul medical de pe ambulanță solicitat să intervină pentru a-i salva viața.

Polițiștii care au sosit la locul tragediei au constatat că tânărul decedat este un cetățean român, Bostan Constantin Cătălin, în vârstă de numai 28 de ani. Conaționalul nostru, mai precizează sursa citată, era rezident în localitatea Agugliaro din provincia Vicența, tot în Veneto.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Bostan Constantin Cătălin, 28 de ani, mort într-un dramatic accident în Italia. Foto: Corriere.it

În accident nu au fost implicate alte autovehicule. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauza accidentului.

@rotalianul