Tânăr român plecat la muncă în străinătate, dispărut fără urmă de cinci zile. Alexandru are numai 19 ani

Un tânăr din județul Argeș, care a plecat recent la muncă în străinătate, a dispărut fără urmă și este căutat cu disperare de familia sa.

Alexandru Codruț Micșa, originar din comuna Oarja, județul sus-menționat, a decis să plece la muncă în Germania la data de 18 octombrie 2022, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

Alexandru Codruț Micșa, dispărut în Germania la numai 19 ani. Foto: Facebook

Din data de 26 octombrie 2022 însă, familia nu mai știe nimic de el și nu mai reușește să intre în contact cu tânărul de 19 ani.

„Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albota au fost sesizați, în cursul zilei de 29 octombrie a.c., de către aparținătorii numitului MICȘA ALEXANDRU CODRUȚ, de 19 ani, din comuna Oarja, cu privire la faptul că, din data de 18 octombrie a.c, acesta ar fi plecat la muncă în Germania, iar din data de 26 octombrie a.c., nu mai pot lua legătura cu el”, se precizează în comunicatul poliției.

Alexandru are 1,70 metri înălțime, circa 60 de kg, păr șaten tuns scurt, ochi albaștri și constituție atletică.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Ca semne particulare, băiatul român are un tatuaj cu o cruce goală pe interior și mai multe semne abstracte pe antebrațul stâng, precum și o cicatrice liniară în zona occipitală.

Polițiștii mai precizează că nu este cunoscută vestimentația tânărului la momentul dispariției.

„Persoanele care pot oferi informații despre cel în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Pitești, la telefon 0248 607 009”, au mai adăugat oamenii legii.

Distribuie acest articol