Tânăr român prins la volan în Italia fără permis de conducere, asigurare și certificat de înmatriculare la mașină

Polițiștii de la Comisariatul Barriera Nizza din Torino au sancționat în cursul nopții de miercuri spre joi, 15 iulie 2021, un cetățean român care a fost surprins conducând un autoturism deși nu avea permis de conducere.

Mai mult, precizează Polizia di Stato într-un comunicat de presă publicat pe site-ul oficial, conaționalul nostru nu avea nici asigurare la mașină și nici certificatul de înmatriculare al acesteia.

„Era în mașină, pe corso Galileo Galilei, în cursul nopții de miercuri, împreună cu o prietenă. Agenții de la Comisariatul Barriera Nizza l-au oprit pe tânăr și au decis să supună unui control mașina și ocupanții acesteia”, scriu polițiștii italieni în comunicat.

„Cei doi tineri, de naționalitate română, în vârstă de 25 și 28 de ani, se aflau la bordul unui autovehicul care nu avea asigurare și pentru care nu au putut prezenta nici măcar certificatul de înmatriculare. În plus, rezulta că șoferul nu a obținut niciodată permisul de conducere”, mai transmite Polizia di Stato.

Tânărul român a fost astfel sancționat pentru conducere fără permis, fără asigurare și certificat de înmatriculare, iar autoturismul a fost pus sub sechestru.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul