Tânără din Caracal cu mama plecată în Italia, obligată să se prostitueze de un clan de interlopi

„Mama era plecată în Italia și tati își vărsa nervii din cauza asta pe mine, mă bătea. Și cum să vină unul la tata acasă, să-i arate un video când eu mă culc cu el? Automat înnebunea pe loc.”

Cuvintele de mai sus, redate într-o anchetă a ziarului Libertatea, aparțin unei tinere din Caracal pe nume Oana, care în anul 2012 a fost șantajată și obligată de clanul interlop condus de Daniel Marinel Bogdan, zis Cocoș, să întrețină relații sexuale cu mai mulți bărbați. Mama tineri era plecată la muncă în Italia, iar tatăl său era violent și beat mai mereu, așa că atunci când Oana a dispărut, nimeni nu s-a preocupat de soarta sa.

Tânără din Caracal cu mama plecată în Italia, obligată să se prostitueze de un clan de interlopi

„Nu m-a dat nimeni dispărută. Mama era în Italia, sora mea, în alt oraș, iar tati era obișnuit să plec de acasă. El bea foarte mult și era violent, așa că mă mai duceam la bunici și nu veneam cu săptămânile. Deci nu i s-a pus un mare semn de întrebare”, povestește tânăra.

Oana, cu spatele la obiectiv, a acceptat ca mărturia sa să fie filmată. Aici, în dialog cu reporterul Libertatea, Delia Marinescu
Citeşte întreaga ştire: 16 minore din Caracal forțate să facă sex cu români, manageri austrieci și soldați americani! Cum i-a scăpat DIICOT pe militarii din Deveselu, deși au cumpărat de la traficanți sex cu fete de 14-16 ani. Foto; libertatea.ro

Tânăra, care avea numai 16 ani la acea vreme, povestește că doi dintre clienții săi erau chiar polițiști.

„Într-o zi, Cocoș ne-a luat pe mine și pe Carla și ne-a dus la doi polițiști. Unul mai tânăr și unul mai în vârstă. Nu erau îmbrăcați în uniformă, dar știu de la Carla că erau polițiști, pentru că erau clienții ei fideli și zicea că de foarte multe ori veneau îmbrăcați și în uniformă.”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Polițiștii se comportau exact la fel ca ceilalți clienți. Și lor le-am spus că sunt ținută cu forța și nu au făcut nimic”, mai povestește Oana.

Citește ancheta completă a jurnaliștilor de la Libertatea.