Tânără din Italia aflată în arest la domiciliu, cere să fie dusă la închisoare. „N-o mai suport pe mama!”

O tânără de 23 de ani din localitatea italiană Pozzuoli, provincia Napoli din regiunea Campania, a ales închisoarea în locul arestului la domiciliu, deoarece nu mai suporta conviețuirea cu propria mamă, cu care se află într-un conflict deschis.

„Pur și simplu nu ne înțelegem, nu mai rezist”, a mărturisit ea carabinierilor, cerând să fie transferată în penitenciar, relatează Sky TG24.

Această decizie neobișnuită vine după ce a fost prinsă cu un kilogram de substanțe narcotice ilegale în localitatea Casamicciola, de pe insula Ischia, unde susține că a mers pentru a se distra.

Arestarea a avut loc când forțele de ordine au devenit suspicioase datorită comportamentului și răspunsurilor evazive ale tinerei în timpul unui control de rutină. Percheziționându-i geanta, carabinierii au găsit substanța ilegală.

În urma descoperirii, autoritățile judiciare au fost informate, iar tânăra a fost plasată în arest la domiciliu în așteptarea procesului, la locuința sa din Pozzuoli.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Situația a luat o întorsătură și mai dramatică când, în urma unei percheziții la domiciliul unde tânăra locuiește cu mama și fratele ei, carabinierii au găsit o armă de foc.

Fratele, un tânăr de 20 de ani, cunoscut de forțele de ordine și aflat în arest la domiciliu și el, a fost imediat transferat în închisoare după descoperirea unui pistol semiautomat Beretta calibru 7,65, ascuns ingenios în compartimentul de apă al unui aparat de cafea.

Arma urmează să fie supusă testelor balistice pentru a determina dacă a fost folosită în acte de violență sau alte infracțiuni.

Într-un gest disperat de a scăpa de tensiunile familiale, tânăra s-a prezentat voluntar la carabinieri, mărturisind că preferă detenția decât să împartă același acoperiș cu mama ei.

Cererea sa a fost îndeplinită, iar acum așteaptă într-o celulă decizia justiției.

@rotalianul