Născută în România și dată spre adopție la un an, o tânără din Italia își caută mama biologică. „Mama adoptivă a decedat”

Maria-Chiara are 27 de ani și trăiește în Italia, dar s-a născut în România și a fost dată spre adopție când era foarte mică.

Acum încearcă să își găsească familia biologică, în special mama, motiv pentru care a cerut ajutorul comunității românești în acest sens, prin intermediul paginii Facebook „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”.

„Am fost adoptată la vârsta de 1 anişor iar numele meu înainte de adopție a fost VICOL NUTI-RAISA. Mama mea biologică se numeste VICOL IONICA iar de tatăl meu nu ştiu nimic. Din actele pe care le dețin mai știu că bunica mea se numea VICOL MARIANA iar la frații mei nu le cunosc numele”, a declarat Maria-Chiara pentru sursa citată.

Nuți-Raisa când era mică și în prezent. Foto: The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României/Facebook

„Mama mea adoptivă mi-a spus dintotdeauna că sunt un copil adoptat și încă de la o vârstă fragedă am avut această dorință de a-mi cunoaște familia biologică”, a mai spus ea.

În urmă cu circa 12 ani, tânăra din Italia și-a pierdut mama adoptivă. De atunci, dorința de a-și găsi mama biologică și frații a crescut tot mai tare.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Aveam doar 15 ani când mama adoptivă a decedat si, fiind singurul copil in familie, nu mi-a fost foarte ușor. De atunci, această dorință a devenit si mai puternică de a-mi cunoaște familia biologică”, a mai adăugat femeia.

Maria-Chiara face astfel un apel la toți cei care dețin informații despre mama, bunica sau frații ei biologici, în speranța că dorința sa va putea deveni realitate cât mai curând.

„De aceea vă rog să DISTRIBUIȚI anunțul meu în speranța că îmi voi indeplini visul.
Vă MULTUMESC tuturor oameni cu suflet bun, care veți contribui la găsirea mamei mele!”