Tânără din Italia găsită moartă într-un cărucior de cumpărături, în apropierea unor tomberoane de gunoi

O crimă oribilă a șocat Roma miercuri, 28 iunie, când o tânără în vârstă de doar 17 ani a fost găsită moartă într-un cărucior de cumpărături lângă tomberoanele de gunoi de pe Via Stefano Borgia, în cartierul Primavalle.

Michelle Maria Causo originară din Roma, era studentă la liceul de psihopedagogie Vittorio Gassman, situat la o distanță nu foarte mare de locul unde a fost găsit cadavrul său.

Un trecător a observat fata moartă în căruciorul pentru cumpărături și a dat alarma.

Captură de ecran 2023-06-29 102239
Michelle Maria Causo și locul unde a fost găsită

Polițiștii au demarat o investigație în acest caz. Miercuri, în jurul orei 15:00, au ajuns la locul crimei, au izolat strada cu bandă și au început colectarea probelor.

În urma investigațiilor preliminare, iubitul victimei, tot de 17 ani, originar din Sri Lanka, dar născut la Roma, a fost arestat și interogat. Se presupune că Michelle ar fi fost ucisă după o dispută cu tânărul respectiv.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Situația lui este în prezent sub analiza autorităților judiciare.

Există suspiciuni că acesta ar fi ucis-o și ar fi ascuns-o printre sacii negri de gunoi, apoi ar fi pus corpul în coșul de cumpărături în care a fost descoperit.

Corpul neînsuflețit a fost dus la morgă, unde se va efectua autopsia. Rezultatele acesteia vor clarifica cauzele morții.