Tânără din Italia, la un pas de a fi răpită în plină stradă de fostul iubit. S-a prefăcut că leșină pentru a se salva

Agenții de poliție din Perugia (Umbria) au intervenit în Piazza Università din localitate, după ce personalul de pe o ambulanță a solicitat ajutorul forțelor din ordine din cauza unei fete aflate în dificultate.

Echipajul medical, relatează Perugia Today, a spus polițiștilor că fuseseră chemați de un tânăr iranian în vârstă de 31 de ani, deoarece prietena lui se simțea rău.

Odată intrată în ambulanță însă, tânăra a declarat că se simte bine, dar a izbucnit în lacrimi, afirmând că se simte în pericol și că fostul ei iubit, chiar cel care solicitase intervenția ambulanței, a încercat să o răpească.

Tânăra a povestit apoi agenților că a decis să îl părăsească pe bărbat după ce acesta a avut câteva comportamente agresive.

Cu toate acestea, el a continuat să-i trimită mesaje, cerându-i să se împace și amenințând-o că o va duce cu forța în afara regiunii, împotriva voinței sale.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Polițiștii l-au identificat apoi pe bărbat și l-au denunțat în stare de libertate pentru întreruperea serviciului public, amenințări și violență privată.