O tânără din Italia a născut în sufrageria casei sale. Nu și-a dat seama că a intrat în travaliu

O femeie din Italia a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă direct în sufrageria locuinței sale din localitatea Piraino, provincia Messina din Sicilia, deoarece nu și-a dat seama că a intrat în travaliu.

Miriana Maniaci, în vârstă de 30 de ani, aștepta ca fetița ei și a lui Rosario Scaffidi să vină pe lume în aceste zile, dar rudele sale spun că tânăra mamă pur și simplu nu și-a dat seama că urmează să nască, nu simțea nimic, cu excepția unor dureri de spate.

Mai mult, nici măcar nu a observat că i s-a rupt apa, decât când s-a așezat pe un scaun, relatează ziarul Gazzetta del Sud.

Soțul femeii, și el în vârstă de 30 de ani, a sunat imediat la 118 și a solicitat o ambulanță, precizând că soției sale i s-a rupt apa.

Rosario Scaffidi, tatăl fetiței născută în sufragerie. Foto: gazzettadelsud.it

Personalul medical a sosit la locuința celor doi soți în scurt timp, dar micuța Nereide, cum au decis părinții să o numească, nu mai avea răbdare până va ajunge la spital.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Miriana a fost nevoită astfel să nască în sufrageria locuinței sale, iar ambele au fost transportate ulterior la spitalul Barone Romeo din localitatea Patti.

Miriana și fetița ei, Nereide. Foto: gazzettadelsud.it
Distribuie acest articol