Tânără găsită moartă pe o plajă din Italia. Polițiștii spun că ar putea fi din Europa de Est

În această dimineață de luni, 28 august, pe plaja din Porto Sant’Elpidio, provincia Fermo, regiunea Marche, a fost descoperit cadavrul dezbrăcat pe jumătate al unei tinere de aproximativ 20-30 de ani.

Femeia nu a fost încă identificată, dar investigatorii spun că ar putea fi din Europa de Est, informează Fanpage.

Deși primele indicii sugerează că nu ar exista semne de violență pe corp, nicio ipoteză nu este exclusă.

Trupul neînsuflețit a fost descoperit de două femei care se plimbau pe plajă la prima oră a dimineții.

Una dintre ele s-a împiedicat practic de corpul tinerei, care zăcea în nisip, cu brațele încrucișate pe piept și cu pumnii strânși.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Femeia decedată are mai multe tatuaje și un piercing. Asupra sa nu a fost găsit niciun document de identitate, ceea ce a complicat eforturile autorităților de a o identifica.

Caracteristicile fizice ale victimei, precum pielea albă și părul negru strâns într-o coadă, la spate, sugerează că ar putea fi originară din Europa de Est.

De asemenea, tânăra avea un ceas la mână și mai multe inele pe degete. Potrivit sursei citate aceasta purta doar un sutien și un tricou atunci când a fost găsită.

„Deși la o primă privire nu se observă semne evidente de violență pe corpul tinerei, nu excludem nicio posibilitate – de la omor, la sinucidere sau deces cauzat de o supradoză”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției.

Deși există presupuneri că decesul ar fi putut fi cauzat de înec, se așteaptă rezultatele autopsiei pentru confirmare.

Corpul tinerei a fost transportat la morga din Fermo, unde rămâne în custodia autorităților judiciare.

Criminaliștii au preluat și analizat amprentele digitale ale victimei, dar acestea nu corespund cu niciuna din cele înregistrate în baza de date a investigatorilor.

Distribuie acest articol