O tânără mamă a luptat cu mâinile goale împotriva unui tigru pentru a salva viața copilului ei

O tânără în vârstă de 25 de ani și-a salvat fiul de la moarte în cursul zilei de duminică, 4 septembrie 2022, după ce acesta fusese atacat de un tigru, relatează BBC.

Atât femeia, cât și fiul ei de numai 1 an și 3 luni, se află internați în spital acum, la Terapie Intensivă.

Potrivit sursei citate, animalul sălbatic a atacat copilul la periferia Rezervației de Tigri Bandhavgarh, din statul Madhya Pradesh situat în centrul Indiei.

Archana Choudhary, numele tinerei, se afla cu copilul ei într-un câmp din apropierea rezervației când a văzut un tigru prinzând cu gura capul copilului și încercând să-l tragă departe de femeie.

Mama de 25 de ani n-a stat deloc pe gânduri însă și a încercat să se lupte cu tigrul, cu mâinile goale. Țipetele ei au atras, de asemenea, atenția localnicilor din preajmă, care au intervenit în scurt timp cu bețe după ei și au reușit să fugărească tigrul.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Femeia și fiul ei au fost transportați apoi la spital, unde medicii au constatat că rănile copilului ei nu-i pun în pericol viața, dar cele suferite de mamă sunt foarte grave.

Archana Choudhary, mama care s-a luptat cu tigrul pentru a-și salva copilul. Foto: bbc.com

Tânăra mamă a rămas cu un plămân perforat, a declarat un medic pentru BBC, și a suferit răni adânci pe tot corpul. Copilul de 15 luni, în schimb, a suferit o rană la cap.

Copilul de 15 luni atacat de tigru, în brațele tatălui său. Foto: bbc.com

Autoritățile locale încearcă acum să localizeze tigrul care i-a atacat pentru a-l duce înapoi în rezervația naturală.