Tânără obligată în Italia să întrețină raporturi intime cu soțul în fața soacrei care făcea vrăji

O tânără de 24 de ani, rezidentă în Italia și originară din Maroc, a trăit un coșmar după ce a fost forțată să aibă raporturi intime cu soțul ei în cadrul unor ritualuri menite să-l vindece pe acesta de presupuse blesteme.

Raporturile intime între cei doi soți aveau loc în prezența soacrei, care efectua ritualurile magice, relatează Fanpage.

Incidentul a avut loc în Bolzano, unde tânăra s-a mutat în urmă cu câteva săptămâni, sperând să înceapă o viață nouă alături de soțul său.

La data de 6 aprilie, situația a escaladat când soțul a agresat-o fizic, moment în care fata a profitat de o distracție a agresorilor și a fugit, ajungând la poliție cu ajutorul unor trecători.

În fața forțelor de ordine, ea a povestit despre abuzurile repetate la care a fost supusă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Soțul și soacra ei au maltratat-o ​​atât fizic, cât și psihologic. În unele ocazii, bărbatul ar fi forțat-o să aibă raporturi intime, deoarece acestea erau considerate „necesare” pentru a-l elibera de un blestem, totul în prezența soacrei ei care îndeplinea rituri magice pentru a-și ajuta fiul să se trateze de disfuncție erectilă.

Poliția a reacționat rapid, iar în urma investigațiilor, s-a dispus măsuri de restricție pentru soț și mama acestuia, ambii fiind cunoscuți de autorități din incidente similare anterioare.

De asemenea, tânăra a mărturisit că i s-a interzis să iasă din casă singură, iar în rarele ocazii când ieșea, însoțită, era obligată să poarte vălul.

Polițiștii din Bolzano, conduși de Paolo Sartori, l-au arestat pe soț pentru abuz în familie și violență agravată și au început procedura de revocare a permisului de ședere pentru mamă.

Victima a fost plasată într-un centru de protecție, unde primește asistență continuă, în încercarea de a-i reda siguranța și demnitatea pierdută.