Tânără româncă bătută și jefuită în Italia de un bărbat și o femeie. I-au furat geanta și mașina

O femeie de cetățenie română, în vârstă de 28 de ani, a fost jefuită de un bărbat și partenera acestuia, în urmă cu câteva zile, pe o stradă din localitatea italiană Cirimido, provincia Como din Lombardia.

Cei doi infractori, a căror naționalitate nu a fost precizată de autorități, au lovit-o pe conaționala noastră, apoi i-au smuls din mâini geanta și cheile de la mașină, fugind apoi la bordul autoturismului româncei.

Potrivit publicației locale La Provincia di Como, tânăra de 28 de ani, care rezultă ca fiind rezidentă în provincia Varese, se îndrepta spre mașina ei parcată pe marginea unei străzi din localitatea menționată, când a fost abordată de un bărbat și o femeie.

Cei doi indivizi au lovit-o cu pumnul în abdomen pe românca noastră, apoi au sustras geanta din mâinile victimei, precum și cheile de la mașina acesteia.

Imediat după aceea, infractorii s-au suit în autoturismul femeii și au fugit, în timp ce compatrioata noastră a alertat forțele de ordine pentru a denunța jaful.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Carabinierii au reușit în zilele următoare să-i identifice pe cei doi autori ai jafului, fiind vorba de un bărbat și o femeie, ambii în vârstă de 22 de ani, care au fost denunțați în stare de libertate pentru jaf agravat.

Tânărul infractor nu este însă la prima infracțiune din viața sa, acesta având antecedente penale, mai scrie presa locală.