Tânără română de 18 ani dispărută în Italia. Ultima oară a fost văzută în data de 10 august

O tânără română din Italia, rezidentă în localitatea Imperia din regiunea Liguria, este dispărută de 7 zile, iar familia ei a denunțat dispariția acesteia la carabinieri, informează publicația locală Imperia Post.

Ruxandra Alexandru are 18 ani și este elevă la Liceul de Arte, scrie sursa citată. Tânăra a fost văzută ultima dată luni, 10 august 2020, în Piazza Calvi din Imperia, iar de atunci nu se mai știe nimic de ea. Martorii spun că era îmbrăcată cu haine largi, de culoare albastră și, spre deosebire de cum arată în imaginea de mai jos, Ruxandra are acum vârful firelor de păr vopsit cu culoarea verde.

Ruxandra Alexandru, 18 ani, dispărută în Italia. Foto: Imperia Post

Oricine are informații despre locația conaționalei noastre, este rugat să contacteze urgent forțele de ordine fie apelând numărul unic de urgență 112, fie prezentându-se la cea mai apropiată secție de carabinieri/poliție.

Ruxandra Alexandru este a doua româncă dispărută în Italia în numai 48 de ore, după ce pe data de 8 august 2020 același lucru s-a întâmplat și cu Elena Miruna Nemțeanu, în vârstă de numai 17 ani. Mai multe detalii despre dispariția Elenei în articolul de mai jos: