Tânără română din Italia decedată, victimă a consumului de substanțe stupefiante

În numai patru luni, cinci persoane și-au pierdut viața în localitatea italiană Florența din cauza unor supradoze cu substanțe stupefiante, iar cea mai recentă victimă, din păcate, este o tânără română de numai 25 de ani.

Potrivit Firenze Today, decesul a avut loc în data de 15 martie 2019, în jurul orei 19:00, când tânăra femeie se afla în via Torta din Florența și a căzut la pământ din senin, între două mașini. Un trecător a chemat imediat o ambulanță, iar personalul medical a încercat să o resuscite pe conaționala noastră atât la fața locului, cât și la spitalul Santa Maria Nuova unde a fost transportată la secția Urgențe, dar totul a fost în zadar.

În urma autopsiei s-a constatat că tânăra a decedat din cauza unui stop cardiac provocat de o supradoză de heroină, iar autoritățile investighează acum pentru a descoperi cine i-a vândut conaționalei noastre această substanță.

Tânăra româncă trăia de mai mult timp la Florența și era angajată într-un bar. Dintr-o primă reconstituire reiese că aceasta a consumat substanța narcotică imediat după ce a ieșit de la locul de muncă.

Dorim să precizăm pe această cale că, în Italia, persoanele care au probleme cu consumul de substanțe stupefiante pot primi ajutor în mod gratuit apelând la numărul verde destinat special pentru astfel de cazuri, care este activ 7 zile din 7, 24 de ore din 24. Numărul la care se poate apela pentru a primi ajutor sau pentru a ajuta pe o persoană dragă vouă în această situație este: 800 031 661.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

De asemenea, vizitând site-ul www.numeroverdedroga.it se poate sta de vorbă cu un voluntar în timp real prin intermediul căsuței de chat care apare când se accesează site-ul. Voluntarul va răspunde întrebărilor la care aveți nevoie de răspuns și va face tot posibilul să vă îndrume pentru a putea trece cu bine peste astfel de probleme.