Tânără româncă din Italia în stare gravă la spital după ce s-a izbit cu mașina de un copac

În primele ore ale dimineții zilei de sâmbătă, 7 mai 2022, o tânără de naționalitate română, în vârstă de 23 de ani, a pierdut controlul mașinii pe care o conducea pe un drum din zona Pratoni del Vivaro a localității Rocca di Papa (Lazio), a derapat și s-a izbit de un copac.

Deși a suferit răni grave, informează coditidanul local Castelli Notizie, tânăra a scăpat cu viață datorită spiritului civic al unui biciclist aflat în trecere chiar în momentul accidentului și care a contactat imediat 112, precum și rapidității și profesionalismului salvatorilor, care au intervenit în cel mai scurt timp.

Echipele de salvare la locul accidentului. Foto: castellinotizie.it

A adormit la volan, a suferit un accident vascular cerebral sau vizibilitatea era redusă în acel moment de trecere de la noapte la zi. Acestea ar putea fi motivele pentru care tânăra româncă, în jurul orei 5:00 dimineața, a virat greșit autoturismul Volkswagen Golf pe care îl conducea și a ajuns într-un copac.

Tânăra a fost transportată în cod roșu de urgență, cu elicopterul, la Policlinico Tor Vergata. La fața locului au intervenit carabinierii companiei Frascati, precum și pompierii locali ce au lucrat la extragerea tinerei blocate în habitaclul vehiculului.

Constatându-se starea gravă în care se afla victima, s-a solicitat intervenția unei ambulanțe prin numărul de telefon 118, capabilă să ofere asistență medicală rapidă. De asemenea, poliția locală din Rocca di Papa a fost la fața locului. Carabinierii au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele ce au provocat acest accident.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20