O tânără română din Londra s-a sinucis într-o mare biserică. Iată ce a lăsat scris părinților săi

Lidia Drăgescu în vârstă de 23 de ani, tânără română din Romford, Essex, Marea Britanie, a căzut de la o înălţime de 30 de metri, în faţa turiştilor, în catedrala St.Paul din Londra, după ce s-ar fi urcat pe bara de siguranţă plasată la nivelul balustradei.

Fata se pare că s-a sinucis. Acestea sunt cele mai recente informații furnizate de presa din Marea Britanie, care citează surse din poliția londoneză.

Ipoteza sinuciderii este confirmată și de existența a două bilete de adio pe care tânăra le-ar fi scris și pe care anchetatorii le-au găsit la fața locului, relatează libertatea.ro.

Primul dintre bilete este adresat mamei sale:

Lidia Drăgescu, 23 de ani. Sursa foto: Libertaea.ro

„Mamă, îmi pare tare rău că te-am supărat în felul acesta. Este normal să fii supărată, dar nu fi tristă pentru mine, pentru că eu acum sunt bine, sunt într-un loc mai bun.
Am făcut asta pentru mine, să scap. De tot trecutul și de tot prezentul care îmi provoacă atâta durere. Va fi greu fără mine o perioadă, dar, după ce va trece, veți fi ok. Gândiți-vă la mine că sunt bine acum. V-am spus acum cât de mult vă iubesc. Îmi pare rău, dar trebuia să scap de asta și abia aștept să văd ce este de partea cealaltă. Vă iubesc pe toți, rămâneți cu bine și ne revedem după ce îmbătrâniți. Aveți grijă de voi. Vă mulțumesc pentru tot.”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Cel de-al doilea bilet a fost destinat tuturor celor care au văzut-o după gestul extrem:

„Îmi pare rău că v-am pus să vedeți o imagine atât de urâtă. Tuturor celor care m-au văzut le spun că îmi pare rău. Oamenii care vizitează acest loc nu vin să vadă un mort. Îmi pare rău că v-am oferit o astfel de priveliște, mergeți și fiți fericiți și trăiți-vă viețile!”

În cadrul unei declaraţii oficiale, familia sa a transmis:

„Fiica şi sora noastră era cel mai frumos om din lume. Inima sa era pură şi bună, un suflet dintr-o altă lume. Era un student sclipitor şi o figură talentată ca patinatoare. Frumoasă, inteligentă şi blândă. Mereu era dispusă să ajute. Dragostea ei pentru noi era mai presus de orice cuantificare, era lipsită de egoism şi bună. Tot ce avea împărţea cu noi, mereu punându-ne pe primul loc. Am iubit-o şi mereu o vom iubi”.

Distribuie acest articol