Tânără româncă dispărută în Italia. Mama: „Vă rog, ajutați-ne să o găsim!”

UPDATE: Între timp, tânăra a fost găsită. Mulțumim tuturor pentru implicare.

Știrea inițială:

O tânără româncă în vârstă de 18 ani, rezidentă în localitatea Omignano Scalo, provincia Salerno, a dispărut fără urmă în dimineața zilei de luni, 15 ianuarie, informează Corriere della Sera.

Mama tinerei a lansat un apel disperat către comunitate pentru a-și găsi fiica: „Vă rog, ajutați-ne să o găsim!

Andreea Denisa a fost văzută ultima dată în jurul orei 8:00, în stația de autobuz din Vallo Scalo, aproape de liceul „Ancel Keys” pe care îl frecventează.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Descrierea fizică a fetei este detaliată: are păr blond, înălțime de 1.60 m, iar în dimineața dispariției era îmbrăcată cu o geacă neagră, pantaloni negri și avea un rucsac de culoare violet. Andreea poartă ochelari.

65a53f99988b9.r_d.503-557-6131
Andreea Denisa, dispărută în Vallo Scalo, provincia Salerno. Cine are informații este rugat să sune la 112

Mama sa, Florentina, a afirmat că a vorbit ultima dată cu ea în jurul orei 10:00, când Andreea i-a spus că este la școală, lucru care s-a dovedit a fi fals.

„Nu a fost deloc la școală astăzi”, a spus mama îngrijorată. Mai mult, Andreea nu a fost nici în autobuzul de ora 14:00, pe care îl lua de obicei pentru a se întoarce acasă, la Omignano Scalo.

Îngrijorările cresc, având în vedere că tânăra nu răspunde la telefon. Are toate documentele asupra ei, dar nimeni nu știe unde s-ar putea afla în acest moment.

Familia, prietenii și autoritățile locale fac eforturi susținute pentru a găsi-o cât mai repede posibil.

Cine a văzut-o sau are informații despre unde s-ar putea afla este rugat să sune la 112 sau să se adreseze la cea mai apropiată secție de poliție. De asemenea, mai poate fi contactată mama tinerei, la numărul de telefon: 339 151 5215 sau fratele, Emanuel, la numărul: 347 950 5628.