Tânără română drogată și adusă cu forța în Italia de un bărbat cunoscut pe Facebook, care apoi a vândut-o pentru 3.200 de euro

O tânără română de 24 de ani a căzut victima traficanților de oameni după ce un bărbat român pe care l-a cunoscut pe rețeau de socializare Facebook a drogat-o cu un somnifer și a adus-o cu forța în Italia, ca mai apoi să o vândă unui alt bărbat român din Peninsulă pentru suma de 3.200 de euro.

Potrivit ziarului Faro Di Roma, ancheta autorităților din Roma a început în luna noiembrie a acestui an și a fost condusă de comisarul-șef Fabio Abis. Din cele relatate de anchetatori, tânăra noastră conațională le-a povestit că acest coșmar a început în luna octombrie a acestui an, când un bărbat român cunoscut pe Facebook i-a pus un somnifer în băutură și a adus-o în Italia împotriva voinței sale, apoi a obligat-o să se prostitueze. După 10 zile, însă, bărbatul a decis să o vândă unui alt român, cu inițialele C.R.D., pentru suma de 3.200 de euro.

Odată cumpărată de celelălalt român, un bărbat în vârstă de 37 de ani, tânăra femeie a fost obligată din nou să se prostitueze, toate mișcările și toți banii câștigați din prostituție de tânăra românca fiind controlați de o prostituată, cu inițialele A.B.A., care era complice a proxenetului de 37 de ani. Victima era închisă într-un apartament din cartierul Centocelle și nu-i era permis să iasă deloc de acolo.

- Continuarea articolului după publicitate -

Când prostituata care o controla s-a îndreptat spre aeroport, de unde urma să plece în România pentru o perioadă, tânăra obligată să se prostitueze a reușit să fugă și să denunțe totul la poliție, iar autoritățile au reușit să o aresteze pe A.B.A. chiar în timp ce se îmbarca în avion, de pe aeroportul din Fiumicino. Ulteriori, polițiștii au reușit să-l aresteze și pe C.R.D., pe care l-au pus sub arest preventiv în penitenciar.

Atât C.R.D. cât și A.B.A. vor fi aduși în fața legii cu acuzația de favorizarea și exploatarea prostituției.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos