Tânără română drogată și adusă cu forța în Italia de un bărbat cunoscut pe Facebook, care apoi a vândut-o pentru 3.200 de euro

O tânără română de 24 de ani a căzut victima traficanților de oameni după ce un bărbat român pe care l-a cunoscut pe rețeau de socializare Facebook a drogat-o cu un somnifer și a adus-o cu forța în Italia, ca mai apoi să o vândă unui alt bărbat român din Peninsulă pentru suma de 3.200 de euro.

Potrivit ziarului Faro Di Roma, ancheta autorităților din Roma a început în luna noiembrie a acestui an și a fost condusă de comisarul-șef Fabio Abis. Din cele relatate de anchetatori, tânăra noastră conațională le-a povestit că acest coșmar a început în luna octombrie a acestui an, când un bărbat român cunoscut pe Facebook i-a pus un somnifer în băutură și a adus-o în Italia împotriva voinței sale, apoi a obligat-o să se prostitueze. După 10 zile, însă, bărbatul a decis să o vândă unui alt român, cu inițialele C.R.D., pentru suma de 3.200 de euro.

Odată cumpărată de celelălalt român, un bărbat în vârstă de 37 de ani, tânăra femeie a fost obligată din nou să se prostitueze, toate mișcările și toți banii câștigați din prostituție de tânăra românca fiind controlați de o prostituată, cu inițialele A.B.A., care era complice a proxenetului de 37 de ani. Victima era închisă într-un apartament din cartierul Centocelle și nu-i era permis să iasă deloc de acolo.

Când prostituata care o controla s-a îndreptat spre aeroport, de unde urma să plece în România pentru o perioadă, tânăra obligată să se prostitueze a reușit să fugă și să denunțe totul la poliție, iar autoritățile au reușit să o aresteze pe A.B.A. chiar în timp ce se îmbarca în avion, de pe aeroportul din Fiumicino. Ulteriori, polițiștii au reușit să-l aresteze și pe C.R.D., pe care l-au pus sub arest preventiv în penitenciar.

Atât C.R.D. cât și A.B.A. vor fi aduși în fața legii cu acuzația de favorizarea și exploatarea prostituției.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI