Tânără româncă, împușcată în Italia. O persoană ar fi tras cu arma asupra sa în mod accidental

În seara zilei de miercuri, 11 octombrie, o tânără româncă în vârstă de 21 de ani a fost rănită în zona feței de un proiectil de armă de foc, în timp ce se afla în propria locuință, situată în centrul istoric al orașului Cosenza din sudul Italiei.

Tânăra, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, a ajuns de urgență în jurul orei 23:00 la spitalul Annunziata din Cosenza, unde a fost supusă imediat unei intervenții chirurgicale, dată fiind gravitatea situației.

Primele informații sugerează că în interiorul locuinței au fost găsite mai multe arme, informează Corriere della Calabria

O persoană prezentă în locuință ar fi pus mâna pe un pistol și ar fi tras accidental un foc de armă, glonțul rănind-o pe conaționala noastră în zona feței.

Imediat după incident, forțele de ordine de la Poliția de Stat din Cosenza, conduse de Giuseppe Cannizzaro, s-au deplasat la fața locului, urmate îndeaproape de echipa mobilă condusă de Gabriele Presti, care a preluat ancheta.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Ancheta este în plină desfășurare, iar detaliile incidentului sunt în curs de clarificare

Motivul pentru care armele se aflau în locuința tinerei românce și circumstanțele exacte ale incidentului rămân de investigat.

De asemenea, relația dintre persoana care a declanșat focul de armă și victimă sunt aspecte care vor fi elucidate în cadrul investigației.

Distribuie acest articol