Tânără română în vârstă de 17 ani dispărută în Italia

O tânără în vârstă de 17 ani de origine română, Ionela Alexandra Rusu, este dată dispărută de autoritățile italiene la Marsala, în provincia Trapani din Sicilia. Fata, de mai mulți ani rezidentă în acest oraș, era în prezent oaspete într-o structură de protecție socială (Casa Famiglia) care îi oferea adăpost. Nu se mai știe nimic de ea de marți, 23 aprilie.

„Tânăra s-a îndepărtat și s-a făcut nevăzută în timp ce era împreună cu un asistent al unității în care era cazată”, se menționează într-un comunicat dat publicității de biroul de presă al primăriei din Marsala. „De atunci nu mai avem nicio veste despre ea.”

Ionela Alexandra Rusu are 1,58 metri înălțime, păr șaten deschis, ochi negri. În momentul dispariției era îmbrăcată cu o geacă neagră, cămașă albă cu dungi negre, blugi de culoare albastru deschis, iar în picioare avea adidași de culoare albă. Fata avea cu ea când a dispărut o geantă de culoare bej.

Este căutată de poliție și oricine a văzut-o sau are informații despre ea este rugat să sune la 113 (Poliție) sau la 112 (Carabinieri).

Ionela Alexandra Rusu, 17 ani, dispărută la Marsala