Tânără ucisă de tren în Italia. I-a căzut un obiect pe șine și s-a întors să-l recupereze, dar a plătit cu viața

O tânără în vârstă de 20 de ani, a murit miercuri dimineața, 10 mai, după ce a fost lovită de un tren în Civitanova Marche, provincia Macerata. Ea încerca să recupereze un obiect care i-a căzut pe șine, dar a fost lovită și ucisă de un convoi feroviar.

photo_2023-05-11_15-10-08

Tragedia a avut-o ca nefericită protagonistă pe Salima El Montassir, o tânără italiană de origine marocană rezidentă în Trento, dar care se mutase de curând în Civitanova unde obținuse un loc de muncă.

La ora 5:15 dimineața, tânăra se afla în apropiere de pasajul subteran de pe Viale Buozzi împreună cu un băiat, atunci când a trecut gardul care delimitează calea ferată pentru a recupera un obiect; cei doi tocmai traversaseră șinele și fetei îi căzuse ceva din buzunar, așa că s-a întors înapoi crezând că este în siguranță. A fost însă lovită de trenul de marfă care circula pe prima linie, cu destinația Milano.

Trenul a lovit-o în plin pe tânăra de 20 de ani, târând-o pe o distanță de câteva sute de metri.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

O anchetă a fost deschisă privind accidentul: investigațiile, coordonate de procurorul adjunct Enrico Barbieri, se îndreaptă către ipoteza unui accident fatal.

Cu toate acestea, vor fi efectuate toate verificările de rigoare și, din acest motiv, nu a fost încă aprobată organizarea funeraliilor.

Băiatul care era cu Salima nu este suspectat și este considerat doar martor al unei tragedii care s-a petrecut sub ochii lui.

Poliția, care investighează împreună cu Polfer din Ancona, a obținut înregistrările de la camerele de supraveghere video din zonă, care au surprins unele detalii relevante pentru a stabili ce s-a întâmplat cu adevărat.