Tânărul găsit decapitat în Italia, ucis de șeful său pentru că voia să își schimbe locul de muncă

Mahmoud Abdalla, tânărul egiptean în vârstă de 19 ani, găsit dezmembrat în apele mării, în apropiere de orașul Genova (Liguria), a fost ucis și făcut bucăți de șeful său, ajutat de un complice, după ce băiatul și-a exprimat dorința de a-și schimba locul de muncă.

Principalii suspecți în cazul acestei crime oribile sunt conaționalii tânărului, Abdelwahab Ahmed Gamal Kamel și Mohamed Ali Abdelghani, ambii fiind reținuți de carabinieri, informează ANSA.

Potrivit procurorului Daniela Pischetola din Genova, motivul principal al acestei crime ar fi faptul că Mahmoud voia să-și părăsească locul de muncă la un salon de frizerie din Chiavari pentru a se angaja în altă parte.

photo_2023-08-01_17-37-10
Mahmoud Sayed Mohamed Abdalla

Se pare că acesta a fost motivul care a dus la moartea sa tragică în noaptea de 23 spre 24 iulie.

Corpul tânărului, cu capul și mâinile tăiate, a fost descoperit în mare, în apropierea portului Santa Margherita Ligure.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Victima fusese ucisă cu mai multe lovituri de cuțit în inimă în propria casă, iar corpul său a fost apoi introdus într-o valiză și transportat cu un taxi de la Genova la Chiavari.

Acolo, pe plajă, cei doi suspecți l-ar fi dezmembrat pe Mahmoud, tăindu-i mai întâi capul și apoi mâinile. Ei credeau că astfel, chiar dacă trupul ar fi fost găsit, nu putea fi identificat. După comiterea acestui act barbar, resturile tânărului au fost aruncate în mare.

Cei doi criminali se acuză acum reciproc de cele întâmplate.

Taxiul cu care a fost transportată valiza a fost identificat în cadrul investigației, iar șoferul a confirmat că a avut doi clienți care aveau două valize, dintre care una de dimensiuni mari și foarte grea.

Ahmed Abdelwahab pare să se fi dat de gol când i-a spus unui angajat al salonului de frizerie că Mahmoud murise, chiar cu o oră înainte ca prima mână tăiată să fie găsită pe o plajă din Chiavari.

Mohamed Tito Abdelghani declară că Mahmoud „a căzut pe cuțit”, susținând că băiatul l-a amenințat cu un cuțit, iar în încercarea de a-l dezarma, Tito s-ar fi tăiat la o mână, iar Mahmoud s-ar fi împiedicat și ar fi căzut pe lama cuțitului.

O anchetă complexă a fost inițiată de procurorul Daniela Pischetola.

Indiciile obținute din camerele de supraveghere și datele de la rețelele de telefonie mobilă au condus la reținerea celor doi egipteni.

Carabinierii și scafandrii militari din Genova caută printre stâncile de la malul mării capul tânărului egiptean. Unul dintre suspecți a colaborat cu anchetatorii dând indicații asupra locului în care ar putea fi găsit capul.

Distribuie acest articol