Tânărul român dispărut în Italia după ce a ieșit să cumpere pâine a fost găsit. Căutările au durat mai bine de o zi

Adrian Nicu Prună, tânărul român de 26 de ani rezident în localitatea italiană Faleria, provincia Viterbo din Lazio, a fost găsit în viață după ce a dispărut în dimineața zilei de joi, 28 martie 2024.

După o intensă căutare, care a durat mai bine de o zi, Adrian a fost descoperit în după-amiaza zilei de vineri, 29 martie, într-o casă abandonată, la aproximativ doi kilometri de centrul orașului Faleria, unde se presupune că a petrecut noaptea.

Deși se afla într-o stare bună de sănătate, tânărul a fost predat echipajelor medicale pentru investigații suplimentare.

Familia sa a exprimat recunoștință profundă față de toți cei implicați în căutări: „Mulțumim mult tuturor pentru că l-ați găsit pe fiul nostru”.

Tânărul a dispărut joi dimineața, în urma unei ieșiri pentru a cumpăra pâine, însă, conform declarațiilor surorii sale, acesta nu a ajuns niciodată la brutărie și nici nu s-a mai întors acasă. Era pe jos și fără telefon mobil, având asupra sa doar documentele personale.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

La scurt timp după dispariție, au început căutările intense, cu participarea carabinierilor, pompierilor, protecției civile și voluntarilor.

Atenția căutărilor s-a concentrat în principal în zona din spatele bisericii Madonna di Pietrafitta, între câmpurile agricole din Faleria și localitatea Banditaccia, locul unde camerele de supraveghere au capturat ultimele semne ale prezenței lui Adrian.

Căutările au continuat până la lăsarea întunericului de joi seara și au fost reluate vineri dimineață, fiind folosite drone, elicoptere ale pompierilor, echipe canine și unități specializate în tehnici de salvare în medii dificile, toate aceste eforturi culminând cu găsirea tânărului.

Distribuie acest articol