Taranto – se numește Violeta Carabineru femeia română găsită moartă la Massafra. Anchetatorii suspectează că a fost ucisă

Numele femeii românce găsită moartă vineri, 14 iulie 2017, în locuința sa din localitatea Massafra, a fost făcut public astăzi de presa italiană, precum și ulterioare informații referitoare la ancheta autorităților locale în privința modului în care a murit conaționala noastră.

Potrivit ziarului La Gazzetta del Mezzogiorno, femeia se numea Violeta Carabineru, avea 46 de ani și era rezidentă în cartierul „Gesù Bambino” din localitatea Massafra, provincia Taranto, unde lucra ca muncitoare în agricultură.

Din relatările vecinilor, femeia ar fi avut o ceartă cu concubinul său, și el în vârstă de 46 de ani și tot de origine română, cu câteva seri înainte de a fi găsită moartă. Conform presei locale, trupul fără viață al femeii ar fi fost găsit de către carabinieri la câteva zile după ce a conaționala noastră a murit, în urma unor semnalări primite din partea unor vecini care simțeau venind un miros suspect din casa femeii românce.

Din cauza stării avansate de descompunere în care a fost găsit trupul femeii, se pare că medicul legal nu a reușit să efectueze nici măcar autopsia însă raportul acestuia după analizele făcute la fața locului vor oferi o idee mai clară despre cum a murit conaționala noastră.

Între timp, anchetatorii sunt în căutarea bărbatului român cu care femeia conviețuia, care până în momentul de față se pare că este de negăsit, deși în mod oficial nicio persoană nu a fost pusă sub anchetă până în momentul de față.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Ținând cont de declarațiile vecinilor despre cearta femeii cu concubinul său, la care se mai adăugă și faptul că acesta este de negăsit în momentul de față, anchetatorii suspectează tot mai mult că Violeta Carabineru ar fi fost ucisă, relatează sursa citată.

Ancheta este condusă de procurorul Maria Grazia Anastasia în colaborare cu procurorul Carlo Maria Capristo.