TAROM reia cursele între București și Roma. Anunțul companiei aeriene

TAROM reia, începând de vineri, zborurile între București și Roma, anunță reprezentanții companiei aeriene într-o postare publicată miercuri, 1 iulie, pe Facebook.

„Începând de vineri, 3 IULIE, TAROM reia operarea între București și Roma (Aeroportul Fiumicino), cu 2 zboruri săptămânale, în zilele de Luni și Vineri”, se arată în comunicat.

Programul de operare, adaugă compania, este următorul:

  • RO 403 – Decolare de la București la ora 9.45, aterizare la Roma la ora 10.55.
  • RO404 – Decolare de la Roma la ora 11.45, aterizare la București la ora 15.00.

„Bagajele de mână trebuie să fie depozitate sub scaunul din fața fiecărui pasager, conform reglementărilor emise de autoritățile din Italia. Masca chirurgicală trebuie purtată în permanență de la intrarea în aeroportul de plecare pana la iesirea din aeroportul de destinație”, precizează reprezentanții TAROM.

Citește aici mai multe despre condițiile de călătorie cu bagajul de mână înspre și dinspre Italia.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Toți pasagerii care călătoresc în/din Italia trebuie să completeze o declarație (AUTODICHIARAZIONE_ALLEGATO.pdf – italiana, SELF_DECLARATION_FORM.docx – engleza); în cazul in care pasagerii au călătorit în ultimele 14 zile în țări din afara celor metionate (EU Countries, Schengen area Countries, UK & Northern Ireland, Andorra, Monaco, San Marino and Vatican State) trebuie să completeze o declarație specială (https://www.esteri.it/mae/en/ministero/normativaonline/decreto-iorestoacasa-domande-frequenti/focus-cittadini-italiani-in-rientro-dall-estero-e-cittadini-stranieri-in-italia.html)”, se mai transmite în comunicatul TAROM.

Pentru rezervări și alte detalii legate de zboruri, puteți contacta Agenția TAROM ROMA la tel 00390685305045, email: agenzieroma@tarom.it sau Call Center TAROM.

@rotalianul