Tarom: două noi curse spre Italia și Spania. „Suntem prezenți acolo unde românii au format mari comunități”

Compania TAROM va opera, începând din data de 25 martie 2019, curse din Oradea către Milano (Bergamo) și Barcelona (El Prat) și retur.

Compania TAROM deschide vânzarea biletelor de avion pentru ambele rute începând cu data de 15 decembrie, 2018.

Cursele, determinate de comunitățile de români din Spania și Italia

Principalul motiv pentru care operarea efectivă a curselor începe din martie anul viitor este procedura de obținere a sloturilor de zbor pe cele două noi rute, argumentează operatorul.

În ceea ce privește motivul pentru care au fost alese Milano și Barcelona ca destinații, Tarom spune că nu este vorba doar despre creșterea numărului de turiști, ci și despre comunitățile puternice de români din cele două zone, informează Agerpres.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Marcăm deschiderea a nu mai puțin de 16 noi rute în ultima perioadă. Continuăm să dezvoltăm prezența companiei pe piață, mizând în permanență pe nevoia de conectare a polurilor de creștere economică din România cu cât mai multe destinații. Contăm pe un factor de încărcare pozitiv pe aceste două noi rute, bazat pe valorificarea traficului intern cât și extern, turistic, dar nu numai. Suntem conștienți de nevoia constantă de a călători rapid și în siguranță, exprimată de bihorenii care au creat veritabile comunități locale în Milano și Barcelona. Deschiderea celor două curse regulate TAROM este un răspuns onest la această nevoie. ” se arată în comunicatul transmis de TAROM.

Preţurile biletelor pentru un zbor dus-întors în Italia vor începe de la 99 euro, iar cele pentru un zbor dus-întors spre Barcelona de la 150 euro, sumă în care sunt incluse servicii ca bagaj de cală, check-in şi gustări în timpul zborului.

@rotalianul