Tată și fiu întorși din străinătate de sărbători, bătuți cu cruzime și tăiați cu o macetă de un grup de agresori

Un incident violent a avut loc în seara zilei de Crăciun în Iași, când un bărbat și fiul său au fost atacați brutal în fața unui bloc de pe strada Radu Vodă.

Conform informațiilor furnizate de Observatornews.ro, cei doi bărbați au fost bătuți cu pumnii și picioarele și tăiați cu o macetă de un grup de agresori.

Incidentul pare să fi fost un conflict spontan, declanșat pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Iași a oferit detalii despre eveniment:

„În seara zilei de 25.12.2023, în jurul orei 20:20, Secția 5 Poliție Iași a fost sesizată prin apel 112 de un bărbat, cu privire la faptul că tatăl său ar fi fost agresat fizic.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că în jurul orei 20:15, între mai multe persoane aflate pe strada Radu Vodă din municipiul Iași, pe fondul consumului de băuturi alcoolice a izbucnit un conflict spontan, cei în cauză lovindu-se reciproc cu pumnii și un obiect contondent.”

Victimele, care se întorseseră acasă din străinătate pentru a petrece sărbătorile alături de cei dragi, au suferit răni grave.

Fiul, în vârstă de 23 de ani, a fost rănit la antebraț, suferind o plagă tăiată și o fractură închisă la mâna stângă.

El a primit îngrijiri medicale la spital, însă nu a fost necesară internarea sa.

Ancheta este în desfășurare pentru a clarifica circumstanțele exacte ale altercației și pentru a identifica toți agresorii implicați.

Până în prezent niciuna dintre persoanele implicate nu a depus plângere.