Tată și fiu întorși recent din străinătate, morți într-un accident devastator. Mama a supraviețuit

Marți noapte, 30 ianuarie, la ieșirea din Copșa Mică, județul Sibiu, s-a produs un accident rutier deosebit de grav, soldat cu pierderea a două vieți omenești, tată și fiu, precum și cu rănirea gravă a unei tinere.

Andrei, în vârstă de 29 de ani, împreună cu concubina sa, Carina, de 17 ani și fiul lor de 8 luni, erau întorși de curând din străinătate și intenționau să se stabilească definitiv la Mediaș, informează Ora de Sibiu.

Marți noaptea se întorceau la Mediaș după o vizită la rude, când viața lor a luat o întorsătură tragică.

Bărbatul, care conducea autovehiculul, a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un cap de pod.

Impactul a fost atât de puternic încât șoferul, care nu purta centura de siguranță, a fost proiectat prin parbriz și a decedat pe loc.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
700-20240131131825 (6)
Sursa foto: Ora de Sibiu

În mașină se afla și fiul cuplului, un bebeluș de doar 8 luni, care, din nefericire, nu era transportat într-un scaun special pentru copii.

Micuțul a suferit un stop cardio-respirator și, în ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale sosite rapid la fața locului, viața lui nu a putut fi salvată.

Singura supraviețuitoare a accidentului este Carina, concubina șoferului, care a fost transportată de urgență la Spitalul de Pediatrie din Sibiu, fiind minoră.

Tânăra a suferit răni grave, iar starea ei de sănătate este monitorizată îndeaproape de către medici.

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a determina circumstanțele exacte ale accidentului.