Tatăl tânărului român din Italia mort într-un accident de motocicletă caută martori. „Era un băiat de aur, un fiu foarte bun”

Ioan Emanuel Sebi, în vârstă de numai 20 de ani, și-a pierdut viața în jurul orei 17:00 de marți, 21 septembrie 2021, în urma unui tragic accident de motocicletă petrecut în localitatea italiană Cagnola di Cartura din provincia Padova.

Potrivit reconstituirii făcute de anchetatori, tânărul nostru conațional circula cu motocicleta pe strada provincială care traversează localitatea când s-a izbit de remorca unui tractor ce venea din sens opus și care a virat la stânga.

În urma impactului, Emanuel a rămas încastrat sub remorcă și când paramedicii au sosit la fața locului, l-au găsit pe tânărul român fără suflare. Din nefericire, orice tentativă de a-l readuce la viață, efectuată de personalul medical de pe ambulanță, a fost inutilă.

„Nu avea răni grave. Ne-au spus că i s-a rupt gâtul și nu mai aveau ce să facă. Dar vrem să înțelegem, trebuie să știm ce s-a întâmplat. De aceea căutăm martori: dacă cineva a văzut cum s-a petrecut accidentul și are ceva de spus, să iasă în față”, a declarat, îndurerat, tatăl lui Emanuel, Cristian, pentru publicația locală Il Mattino di Padova.

Cu numai opt zile înainte de această tragedie, fiul lui Cristian își sărbătorise ziua de naștere, împlinind 20 de ani, și era foarte fericit și pentru că fusese angajat la o firmă din localitatea San Pietro Viminario din provincia Padova.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Emanuel locuia însă în localitatea Maserà din aceeași provincie, iar în aceea după-amiază se întoarcea de la serviciu, după a doua zi de muncă.

„Am pierdut un băiat de aur, un fiu foarte bun care avea multe proiecte pentru viața sa”, a mai adăugat Cristian, privind mănușa de motociclist a fiului său, rămasă intactă în urma accidentului, fără nicio zgârietură măcar.

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20