Tentativă de viol asupra unei românce din Italia în timpul unui interviu de muncă. Tânăra a denunțat fapta la poliție

O tânără de naționalitate română din Italia a fost victima unei tentative de viol sâmbătă, 23 iulie 2022, după ce s-a prezentat la un interviu pentru un loc de muncă în orașul Genova din Liguria. După ce a scăpat din mâinile agresorului, femeia a sunat la 112 și a cerut ajutor.

Episodul s-a petrecut în după-amiaza zilei de sâmbătă, informează publicația locală Primo Canale. Tânăra noastră conațională a sunat la numărul unic pentru urgențe și a declarat că patronul unei firme la care voia să se angajeze a încercat să o violeze.

O patrulă a Poliției de Stat din Italia a ajuns în scurt timp la fața locului și a deschis o anchetă, aflând astfel de la femeie că, în timpul interviului pentru locul de muncă, patronul a încercat să abuzeze de ea.

Din fericire, românca a reușit să scape din mâinile agresorului, ajungând însă la spital cu diferite vânătăi suferite în urma abuzului, așa cum au constatat medicii.

Polițiștii verifică acum dacă antreprenorul italian a mai făcut astfel de gesturi și în trecut, profitând de poziția sa în firmă pentru a abuza de angajatele sale sau de alte femei care căutau un loc de muncă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI