Tentativă ridicolă de jaf la un oficiu poștal din Italia. Bărbat de 44 de ani arestat

Ridicola tentativă de jaf, relatată cu amuzament chiar de carabinieri pe site-ul oficial al instituției, s-a petrecut în după-amiaza zilei de vineri, 22 ianuarie 2021, la un oficiu poștal din Piazzale Giulio Douhet, în capitala Italiei. Făptașul, un bărbat italian de 44 de ani, a fost arestat cu ușurință și chiar i-a avertizat pe membrii forțelor de ordine că are un cuțit la el.

Infractorul, care a mai fost arestat și în trecut pentru furt, a intrat în oficiul poștal din fața stației de metrou Laurentina, a lăsat paznicul să-i măsoare temperatura apoi a cerut să vorbească cu o funcționară al cărui nume l-a aflat probabil înainte să se prezinte acolo. Până în acel moment totul părea să decurgă normal, bărbatul a stat liniștit și a așteptat-o pe angajată să vină, dar după sosirea acesteia a început spectacolul.

„Ajunge! Ăsta e un jaf!”, a început infractorul să țipe, deși nu avea nicio armă în mână și nu părea să aibă intenția de a scoate una.

Clienții care se aflau în oficiul poștal au ieșit imediat din clădire în timp ce jefuitorul, care părea foarte nehotărât cu privire la următorul pas de făcut, a început să se plimbe înainte și înapoi, fără să ia o decizie. Între timp, persoanele ieșite din oficiul poștal au oprit o patrulă a carabinierilor care se alfa în trecere în acel moment pe acolo și le-a cerut să intervină, iar directoarea oficiului a sunat și ea la 112 pentru a cere ajutor.

Carabinierii au intrat apoi cu precauție în clădire și l-au pus sub arest pe bărbatul de 44 de ani, dar acesta din urmă nu s-a împotrivit deloc și a urmat cu precizie toate instrucțiunile primite de la forțele de ordine. Mai mult, infractorul i-a și avertizat pe militari că are asupra sa un cuțit de bucătărie cu lama de 25 de centimetri.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul