Terni: bărbat român de 41 de ani înjunghiat de un tânăr italian pentru un loc de parcare. I-a aplicat patru lovituri de cuțit și a fugit

Un cetățean român de 41 de ani, rezident în localitatea Terni, a fost înjunghiat de 4 ori de către un tânăr italian de 22 de ani, în urma unor discuții aprinse legate de un loc de parcare.

Violenta agresiune a avut loc în data de 25 noiembrie 2017, în via di Porta S. Angelo din localitatea menționată mai sus. Bărbatul italian se pare că i-a aplicat conaționalului nostru patru lovituri de cuțit, trei în spate și una în abdomen, apoi a fugit la bordul autovehiculului propriu.

Analizând imaginile înregistrate de camerele de supraveghere din zonă, agenții de poliție au reușit să găsească automobilul tânărul italian de 22 de ani într-un service auto din localitatea Todi. De acolo, polițiștii au reușit să afle și identitatea agresorului, care între timp se refugiase în locuința mamei sale din aceeași localitate.

- Continuarea articolului după publicitate -

Tânărul de 22 de ani, care se pare că era deja cunoscut forțelor de ordine pentru alte infracțiuni, a fost recunoscut de bărbatul român ca fiind cel care l-a înjunghiat, relatează Il Messaggero.

Susține publicația noastră!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA