Terni: bărbat român de 41 de ani înjunghiat de un tânăr italian pentru un loc de parcare. I-a aplicat patru lovituri de cuțit și a fugit

Un cetățean român de 41 de ani, rezident în localitatea Terni, a fost înjunghiat de 4 ori de către un tânăr italian de 22 de ani, în urma unor discuții aprinse legate de un loc de parcare.

Violenta agresiune a avut loc în data de 25 noiembrie 2017, în via di Porta S. Angelo din localitatea menționată mai sus. Bărbatul italian se pare că i-a aplicat conaționalului nostru patru lovituri de cuțit, trei în spate și una în abdomen, apoi a fugit la bordul autovehiculului propriu.

Analizând imaginile înregistrate de camerele de supraveghere din zonă, agenții de poliție au reușit să găsească automobilul tânărul italian de 22 de ani într-un service auto din localitatea Todi. De acolo, polițiștii au reușit să afle și identitatea agresorului, care între timp se refugiase în locuința mamei sale din aceeași localitate.

Tânărul de 22 de ani, care se pare că era deja cunoscut forțelor de ordine pentru alte infracțiuni, a fost recunoscut de bărbatul român ca fiind cel care l-a înjunghiat, relatează Il Messaggero.

Distribuie acest articol