Terni – își bate concubina cu o țeavă de fier și o încuie în casă 3 zile fără mâncare. Cetățean român arestat

Un bărbat român, ale cărui detalii identificative nu au fost făcute publice de către autorități, a fost arestat de Poliția Locală din Terni în noaptea de luni spre marți, 13 iunie, 2017, după ce un apel la numărul 113 din partea unei femei denunța faptul că bărbatul ținea încuiată în casă pe concubina sa de 3 zile, fără mâncare și supunând-o la violențe fizice.

Femeia care a făcut apelul este originară din Republica Moldova dar rezidentă în localitatea Terni, relatează ANSA.it, iar femeia sechestrată de bărbatul român în casă este sora celei care a făcut denunțul.

Potrivit celor declarate agenților de poliție de către femeia care a făcut apelul, aceasta tocmai fugise din casa bărbatului român, care trăiește în concubinaj cu sora femeii, după ce acesta ar fi amenințat-o cu o seceră când femeia a încercat să-și elibereze sora din acea locuință.

Ajunși la fața locului, agenții de poliție au reușit cu greu să-l convingă pe bărbat să le deschidă ușa, acesta fiind sub influența alcoolului și amenințând că își va face rău. Odată intrați în locuință, polițiștii au găsit într-un dulap secera cu care bărbatul român a amenințat-o pe sora concubinei sale, precum și o țeavă de fier pe care se pare că o folosea pentru a-și bătea concubina.

Cele două femei au fost însoțite la spital unde medicii au găsit pe corpurile lor mai multe răni provocate de bărbatul român care, între timp, a fost și el dus la spital după ce ar fi încercat să se automutileze chiar și în secția de poliție.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Potrivit altor surse din presa italiană, reiese că bărbatul a pierdut locul de muncă din cauza dependenței sale de alcool și nu este prima dată când este acuzat de violență în familie. Deși, inițial, concubina sa a încercat să reducă din gravitatea celor întâmplate, în relatarea faptelor, ulterior aceasta a declarat autorităților că a fost bătută și închisă în casă de concubin timp de trei zile, fără să mănânce nimic.

În final, vă reamintim numerele de telefon la care puteți apela pentru a denunța astfel de cazuri înainte de a se transforma în tragedie, indiferent dacă sunteți victima unor abuzuri de acest gen sau sunteți doar martor și aveți informații despre astfel de violențe asupra femeilor:

Sursa: ANSA.it

Distribuie acest articol