Teroare într-un bar din Italia, un român a scos o secure din salopeta de lucru și i-a amenințat pe cei din jur

Un bărbat de 35 de ani, de naționalitate română, a semănat teroare într-un bar din Nettuno, regiunea Lazio. El a amenințat clienții și personalul cu o secure. Bărbatul, care lucra ca muncitor, a scos securea din hainele sale de lucru cu care era îmbrăcat.

Incidentul a avut loc în una din serile trecute, când individul a intrat în barul de pe strada Cristoforo Colombo și a cerut insistent bani de la un cunoscut. La refuzul acestuia, a scos o secure din salopeta sa de lucru și a început să-l amenințe, relatează Il Messaggero.

Bărbatul amenințat a fugit imediat din bar, iar românul a schimbat ținta și a început să amenințe barmanița, în timp ce flutura securea, creând o atmosferă de panică.

În ciuda situației de pericol, câțiva dintre clienții barului s-au mobilizat și au reușit să îl dezarmeze.

La scurt timp, carabinierii din Anzio și Nettuno au ajuns la fața locului, după ce a primit un apel de urgență la numărul 112.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Datorită declarațiilor martorilor oculari, militarii au reușit să-l identifice și să-l captureze pe agresor. El fugise către gara din apropiere, la doar câteva zeci de metri distanță de bar, unde a fost reținut.

Bărbatul avea asupra sa și o doză de substanțe interzise, destinată consumului personal. Acesta a fost arestat pentru jaf agravat, deținere de armă neautorizată, amenințare și insultă asupra unui funcționar public.

A fost dus la închisoare din Velletri și pus la dispoziția autorității judiciare.