Tigruț, motanul unei românce din Italia, pierdut și răscumpărat cu 300 de euro. Albaneză arestată pentru extorcare

O întâmplare petrecută zilele trecute este îndelung relatată de presa italiană: pisica pierdută a unei tinere românce a fost găsită de o femeie de origine albaneză care a cerut proprietarei suma de 300 de euro pentru a i-l înapoia pe Tigruț, motanul rătăcit la Mirafiori, un cartier de la periferia orașului Torino.

Duminică 6 octombrie, în Corso Traiano, la Torino, carabinierii italieni au arestat o femeie albaneză în vârstă de 54 de ani pentru extorcare. Acesteia i s-au pus cătușele imediat după ce a primit de la o tânără română de 22 de ani suma în valoare de 300 de euro. Banii necesari pentru a-l reavea pe Tigruț, o pisică de rasă europeană pierdută în ultimele zile de fata româncă și găsită ulterior de femeia albaneză.

În zona cartierului Mirafiori au fost lipite mai multe afișe cu fotografia pisicii și cu numărul de telefon de apelat în caz că cineva ar fi văzut-o. Femeia albaneză l-a găsit pe Tigruț, apoi a contactat proprietara prin Whatsapp și i-a cerut 1.000 de euro răscumpărare pentru a i-l înapoia. Cele două și-au schimbat mai multe mesaje până au ajuns la un acord pentru suma de 300 de euro.

Numai că tânăra română, la întâlnirea cu femeia albaneză s-a prezentat și cu carabinierii. Aceștia au arestat-o în flagrant, în timp ce primea cei 300 de euro și îi înapoia pisica proprietarei de drept. Acum este acuzată de extorcare și a fost pusă sub arest la domiciliu.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Te-ar mai putea interesa și: