Tigruț, motanul unei românce din Italia, pierdut și răscumpărat cu 300 de euro. Albaneză arestată pentru extorcare

Onoranze Funebri Alina

O întâmplare petrecută zilele trecute este îndelung relatată de presa italiană: pisica pierdută a unei tinere românce a fost găsită de o femeie de origine albaneză care a cerut proprietarei suma de 300 de euro pentru a i-l înapoia pe Tigruț, motanul rătăcit la Mirafiori, un cartier de la periferia orașului Torino.

Duminică 6 octombrie, în Corso Traiano, la Torino, carabinierii italieni au arestat o femeie albaneză în vârstă de 54 de ani pentru extorcare. Acesteia i s-au pus cătușele imediat după ce a primit de la o tânără româncă de 22 de ani suma în valoare de 300 de euro. Banii necesari pentru a-l reavea pe Tigruț, o pisică de rasă europeană pierdută în ultimele zile de fata româncă și găsită ulterior de femeia albaneză.

- Continuarea articolului după publicitate -

În zona cartierului Mirafiori au fost lipite mai multe afișe cu fotografia pisicii și cu numărul de telefon de apelat în caz că cineva ar fi văzut-o. Femeia albaneză l-a găsit pe Tigruț, apoi a contactat proprietara prin Whatsapp și i-a cerut 1.000 de euro răscumpărare pentru a i-l înapoia. Cele două și-au schimbat mai multe mesaje până au ajuns la un acord pentru suma de 300 de euro.

Numai că tânăra româncă, la întâlnirea cu femeia albaneză s-a prezentat și cu carabinierii. Aceștia au arestat-o în flagrant, în timp ce primea cei 300 de euro și îi înapoia pisica proprietarei de drept. Acum este acuzată de extorcare și a fost pusă sub arest la domiciliu.

Te-ar mai putea interesa și:

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos

Publicitate
Susține publicația noastră!