Timișoara: un bărbat italian poate plăti cu viața un moment de furie al unui român cu care s-a tamponat în trafic

Flaviano Pampagnin. Sursa foto: Facebook

În urma unei tamponări ușoare, un tânăr de 27 de ani din Timiș și-a pierdut cumpătul și l-a agresat pe celălalt șofer, un cetățean italian, în vârstă de 63 de ani. Din păcate, Flaviano Pampagnin, originar din Fossò, Veneția, regiunea Veneto a Italiei poate plăti cu viața banalul accident. Aflat în comă de gradul patru, medicii români nu îi dau nici o speranță de viață.

Incidentul s-a petrecut zilele trecute, când cetățeanul italian circula pe bulevard, iar celălalt șofer circula din sens opus. La un moment dat oglinzile celor două autoturisme s-au atins, iar cei doi șoferi au tras pe dreapta pentru a rezolva problema.

Flaviano Pampagnin a discutat cu românul, spun polițiștii, și i-a propus să se întâlnească în dimineața zilei următoare pentru a rezolva problema la biroul de daune al firmei de asigurări la care avea polița RCA. Agresorul nu a acceptat, iar în momentul în care italianul a văzut că lucrurile degenerează a urcat în mașină pentru a evita un conflict.

Tânărul de 27 de ani, spun anchetatorii, a intrat cu forța în mașina victimei și, în timp ce aceasta rula, a început să îl lovească cu pumnii în cap și în ceafă pe bărbatul de 63 de ani.

Italianul și-a pierdut cunoștința imediat, iar mașina scăpată de sub control a lovit alte două autoturisme, parcate regulamentar.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Bărbatul de 63 de ani a fost transportat la Spitalul Județean din Timișoara, acolo unde este internat pe secția de ATI în comă de gradul patru.

Polițiștii timișoreni l-au reținut imediat pe tânărul de 27 de ani și, dacă victima sa nu va supraviețui, ar putea schimba încadrarea juridică a faptei.