Toaletă stricată în timpul zborului cu avionul: Excrementele s-au revărsat și au intrat în cabină

Un incident neplăcut a forțat un avion al companiei aeriene United Airlines să-și întrerupă călătoria și să se întoarcă de urgență la punctul de plecare.

În timpul unui zbor care decolase de pe aeroportul din Frankfurt (Germania) și urma să aterizeze în San Francisco (SUA), o toaletă s-a defectat și conținutul ei s-a scurs în cabina de pasageri, generând un miros insuportabil, relatează The Sun.

Evenimentul s-a petrecut vineri, 29 martie, pe un Boeing 777-300ER vechi de 7 ani

La doar o oră după ce a părăsit solul german în drum spre California, pasagerii de la bordul aeronavei s-au plâns de un miros urât.

După o inspecție, însoțitorii de bord au constatat că o toaletă din avion era defectă. Ulterior, conținutul rezervorului cu materii fecale și urină s-a revărsat și a intrat în cabină.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Inițial, piloții au luat contact cu inginerii de la sol, în speranța că ar putea ajuta la remedierea problemei, în timp ce aeronava a continuat să învârtă peste Marea Nordului.

După ce tehnicienii nu au putut găsi o soluție pentru zborul în curs, piloții Boeing 777 au decis să se întoarcă pe aeroportul din Frankfurt

Această hotărâre a fost luată după ce mirosul rezultat din scurgerea fecalelor a devenit copleșitor, afectând întreaga aeronavă.

Durata totală a zborului ar fi fost de 11 ore și 30 de minute și era imposibil de efectuat în aceste condiții.

Captură de ecran 2024-04-01 195845

Nici tehnicienii chemați să investigheze problema după aterizarea de urgență nu au reușit să găsească o rezolvare imediată, forțând avionul să rămână la sol.

Într-o notă oficială, compania United Airlines a confirmat întoarcerea zborului 59 la Frankfurt din cauza unei probleme de întreținere legată de una dintre toaletele avionului.

Compania a asigurat că toți pasagerii afectați au primit cazare la hotel pentru noaptea petrecută în Frankfurt și că, în ziua următoare, au fost reprogramați pe un alt zbor către San Francisco.

Distribuie acest articol