Torino – arestat un bărbat italian de 24 de ani, suspectat că a înjunghiat tânărul român în barul Caffè Italia

Autoritățile din Torino au arestat un bărbat italian de 24 de ani, suspectat că ar fi cel care a înjunghiat tânărul român de 23 de ani în seara zilei de vineri, 19 mai 2017, în jurul orei 20:30, în interiorul barului Caffè Italia din via Sansovino, nr. 151, Torino.

Potrivit ziarului online La Repubblica, nu este prima oară când bărbatul italian are probleme cu poliția, acesta având și alte antecedente penale. Agresorul locuiește în apropierea barului unde a avut înjunghierea, scrie sursa citată.

Se pare că întâlnirea celor doi bărbați în barul menționat mai sus a fost programată iar discuțiile dintre ei au degenerat într-o ceartă violentă, motivul fiind o tânără care se afla și ea în bar, în momentul înjunghierii, dar despre care autoritățile nu au dat niciun detaliu.

Bărbatul italian sosise la bar deja înarmat, scrie Repubblica, iar imediat după înjunghiere acesta a fugit. Autoritățile locale l-au arestat la câteva ore după agresiune.

Conaționalul nostru de 23 de ani se află încă în stare gravă, medicii declarând că au observat îmbunătățiri în ultimele ore dar viața sa este în continuare în pericol. Tânărul a fost înjunghiat în abdomen iar loviturile de cuțit aplicate acestuia au atins inima și plămânul stâng, au mai spus medicii.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI