Torino: bărbat român de 49 de ani moare lovit de un tren regional

Tragedia a avut loc la circa 100 de metri distanță de stația de tren Stura din Torino, în seara zilei de duminică, 10 septembrie 2017, în jurul orei 21.30, când un bărbat a fost lovit și ucis de trenul regional 1024 Ivrea-Torino.

Mecanicul trenului a văzut bărbatul pe linia de tren în ultimul moment și nu a mai putut face nimic pentru a evita impactul, relatează presa italiană.

Deși inițial nu se cunoștea identitatea victimei, acesta neavând niciun document asupra sa, agenții de la Poliția Feroviară din Torino au reușit să-l identifice abia în după-amiaza zilei de ieri. Din primele relatări reiese că victima este un cetățean român de 49 de ani, fără domiciliu stabil în Italia.

Anchetatorii încearcă acum să stabilească dacă este vorba de un accident sau conaționalul nostru s-a sinucis, acestea fiind unicele ipoteze luate în considerare de polițiști în momentul de față.

La bordul trenului regional se aflau circa 50 de pasageri care au fost mutați într-un alt tren, operațiune care a durat circa 2 ore, mai precizează sursa citată.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Sursa; Torino Today, La Repubblica

Distribuie acest articol