Torino – cuplu de români și un bărbat italian fură 50 de motoare Ferrari în valoare de 900.000 de euro

Carabinierii de la unitatea din Leinì, provincia Torino, au găsit într-o magazie din via Cascina Borniola, localitatea Settimo Torinese, 50 de motoare Ferrari în valoare de circa 900.000 de euro, care fuseseră furate la începutul lunii mai din parcarea unei firme de transport din Rivoli.

Cele 50 de motoare Ferrari se aflau depozitate într-o remorcă, în parcarea firmei de transport a.ba.co s.r.l. din Rivoli, care a fost furată cu totul cu ajutorul unui cap tractor de TIR, furat și acela cu puțin înainte de la o altă firmă de transport, Capra din Moncalieri.

Cu ajutorul capului tractor, cei trei infractori au agățat remorca cu motoarele Ferarri și au transportat motoarele în magazia din Settimo Torinese, unde au fost descoperite de curând de către anchetatori. În aceeași magazie, carabinierii au mai găsit depozitate peste 4,5 tone de cabluri din cupru, probabil furate și acelea, cu o valoare totală de 250.000 de euro.

În urma investigațiilor făcute, anchetatorii au arestat două persoane de cetățenie română, un bărbat pe nume Marius Gabriel Bangă de 49 de ani și o femeie, Bianca Angelica Bangă de 47 de ani, rezidenți în localitatea Torino, dar și un bărbat de cetățenie italiană, Ezio Giacomo Negro, în vârstă de 64 de ani.

Sursa: La Stampa

UP SERVICE DESPĂGUBIRI