Torino – Ion Danciu, românul dispărut de la începutul lunii februarie, a fost găsit în Piazza Statuto

Ion Danciu, bărbatul român în vârstă de 49 de ani, dispărut de la începutul lunii februarie a acestui an, a fost găsit de către o patrulă a Poliției Locale în după-amiaza zilei de ieri, 6 aprilie 2017, în Piazza Statuto din localitatea Torino.

Conform autorităților, Ion Danciu, este originar din comuna Mânzălești, județul Buzău, dar are rezidența în Marea Britanie. Acesta s-ar fi deplasat în ultimele zile ale lunii ianuarie din acest an în provincia Biella din Italia pentru a lucra într-o fermă de porci dar a stat acolo foarte puțin timp.

În data de 31 ianuarie, Ion a cumpărat un bilet de autocar pentru România, cu plecare din Torino spre Buzău, dar nu s-a prezentat la autocar, la data plecării.

Ultima oară, însă, a fost văzut în data de 2 februarie 2017, când doi agenți de la Poliția Statală l-au oprit în zona Corso Ferrucci din Torino, pentru un control de rutină, dar acesta având toate documentele în regulă și nefiind declarat dispărut la acea dată, nu au avut motiv să-l rețină.

Poliția Locală din Torino l-a cazat pe bărbatul român într-o structură a primăriei din localitate și în această dimineață a fost condus de aceștia la autobuzul din Torino cu plecare spre Buzău, pentru a se întoarce la familia sa.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Citește și: Lucca – bărbat român dispărut fără urmă din 21 martie. Căutări disperate în toată regiunea