Torino: mamă româncă își ucide fiica de 6 ani și apoi se sinucide

Alina Mihaela Olaru și fiica sa. Sursa foto: Facebook

O tragedie de nedescris a avut loc în după-amiaza zilei de astăzi, 16 septembrie 2017, în localitatea Perosa Argentina din provincia Torino, unde o tânără română de 31 de ani și-a ucis fiica de 6 ani cu mai multe lovituri de cuțit, apoi și-a luat viața folosind același cuțit.

Alina Mihaela Olaru. Sursa foto: Facebook

Alina Mihaela Olaru, în vârstă de 31 de ani, originară din Rădăuți, județul Suceava, a venit cu fiica sa de 6 ani în Italia în luna mai a acestui an, la Torino, unde mama sa este rezidentă de 15 ani. Tatăl fetiței se pare că a rămas în România, acesta nerecunoscând-o pe micuță ca fiind fiica sa și rupând orice legătură cu cele două.

În această după-amiază, mama Alinei, intrând în locuința lor din via Nazionale, a găsit corpurile neînsuflețite a fiicei și nepoatei sale zăcând într-o baltă de sânge. La fața locului au fost chemați de urgență atât carabinierii cât și o ambulanță dar personalul medical, din nefericire, nu mai putut face nimic pentru a le salva pe cele două.

Din relatările carabinierilor ajunși la fața locului, reiese că trupul fetiței de 6 ani a fost găsit în sufragerie iar trupul Alinei se afla în bucătărie. Tânăra româncă avea încă strâns în pumn cuțitul pe care se presupune că l-a folosit pentru a-și ucide fiica și pentru a-și lua viața ea însăși iar acesta ar fi primul element care duce la ideea că este vorba de o crimă, urmată de sinucidere, din partea femeii românce.

Nu se cunoaște încă motivul pentru care Alina Mihaela Olaru a recurs la acest gest dramatic, anchetatorii negăsind în locuința unde a avut loc tragedia niciun bilet din partea tinerei sau mesaje care să explice de ce a făcut acest gest.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Procuratura din Torino a deschis o anchetă în acest caz care va fi condusă de procurorul Mario Bendoni. Asupra cazului vor investiga, de asemenea, Carabinierii de la Unitatea Pinerolo din Torino.

Mai multe detalii despre această tragedie puteți citi în articolul: Și-a ucis fetița și apoi s-a sinucis. Alina aruncase copila la tomberon când avea trei luni, autoritățile din România i-au încredințat-o din nou

Sursa: Torino Today