Torino: și-a dat foc după ce s-a certat cu nevasta, bărbat român ars de viu în interiorul mașinii sale

Un bărbat român în vârstă de 46 de ani a murit în această dimineață, de 2 ianuarie, după ce și-a dat foc în interiorul mașinii sale care era parcată pe Via Flecchia, în dreptul numărului 8, în partea de sud a orașului Torino din Italia, relatează lastampa.it.

Victima este un muncitor născut în România, care a fost scos din casă de poliție noaptea trecută, după o ceartă violentă cu soția sa. În această dimineață, bărbatul s-a întors în casa soției sale, intenționând să intre cu forța. Femeia, înspăimântată, a chemat poliția, cerând ajutor. În acel moment bărbatul a coborât în stradă, a luat benzină și și-a dat foc în interiorul mașinii sale, Nissan. La scurt timp, s-au prezentat și agenții de poliție la fața locului în urma apelului soției românului nostru.

Au fost alertați imediat pompierii companiei Lingotto și o ambulanță care au intervenit la locul incidentului stingând focul dar pentru bărbatul român nu mai era nimic de făcut. În portbagajul mașinii, pompierii au găsit un bidon de benzină. Mașina nu a fost arsă la exterior dar corpul bărbatului aflat în interior a suferit arsuri foarte grave iar decesul a fost cauzat și de inhalarea fumului eliberat de flăcări.