Torino: șofer român băut la volan, cinci răniți și trei mașini implicate într-un grav accident

Marți, 2 ianuarie, la Rivoli, lângă Torino, a avut loc un grav accident pe șoseaua de centură în care au fost grav răniți trei cetățeni de naționalitate română. Șoferul, se urcase beat la volan, relatează repubblica.it.

Trei mașini implicate, un total de cinci răniți este bilanțul accidentului produs pe centura de sud a orașului Torino în dreptul localității Rivoli, ieri după-amiază.

Trei persoane de origine română călătoreau la bordul unui Renault Megane. La volanul mașinii era un bărbat în vârstă de 48 de ani care a rezultat pozitiv la alcooltest. Poliția rutieră din Torino a intervenit la locul accidentului a supus șoferului controlului, constatând un conținut de alcool peste limita de 2,00 cu o valoare de peste 4 ori peste limita admisă. Bărbatul, căruia i s-a retras permisul de conducere, a fost denunțat pentru conducere sub influența alcoolului.

Bărbații români au fost trasportați la spitalul din Rivoli iar alți doi răniți la San Luigi di Orbassano.

Celelalte mașini implicate sunt un Audi Q3, în care călătoreau doi dintre cei răniți, și un Peugeot care a fost lovit doar ușor, fără consecințe grave.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Accidentul a creat cozi lungi pe șoseaua de centură în direcția sud.

Distribuie acest articol