Tragedie cumplită în Italia, o tânără mamă și trei copii au murit după ce o mașină s-a izbit de o casă

Dramaticul accident, care a dus la moartea a patru persoane, dintre care trei copii, s-a petrecut în seara zilei de duminică, 30 octombrie 2022, pe via Emilia, între cartierele Cadé și Villa Gaida din Reggio Emilia, în regiunea Emilia-Romagna.

Mașina implicată în accident. Foto: repubblica.it

Din primele informații reiese că victimele se aflau la bordul unui autoturism Fiat Stilo care se îndrepta spre localitatea Sant’Ilario d’Enza când, din motive în curs de investigare, mașina s-a izbit de zidul unei case.

La volanul mașinii se afla soțul femeii, care a suferit răni foarte grave și a fost transportat de urgență la spitalul din Reggio Emilia.

Potrivit presei locale, tânăra mamă avea 22 de ani și unul dintre cei trei copii care au murit împreună cu ea, în vârstă de numai 18 luni, era fiul ei și al bărbatului aflat la volan.

Mașina s-a izbit de zidul unei case.

Ceilalți doi copii decedați, în vârstă de 10 și 12 ani, erau frații femeii, mai precizează sursele locale.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Familia era de origine albaneză și la fața locului au sosit în scurt timp două rude de-ale victimelor, mama tinerei de 22 de ani și a celor doi copii de 10 și 12 ani prăbușindu-se în genunchi la vederea trupurilor neînsuflețite ale micuților și strigând îndurerată: „Ce-a făcut?!”

Echipa de descarcerări a pompierilor a fost nevoită să intervină pentru a scoate dintre fiarele mașinii trupurile victimelor. Foto: ilrestodelcarlino.it

Femeia a început apoi să se simtă rău și a fost transportată la spital cu ambulanța pentru îngrijiri medicale.