Tragedie evitată în Italia: tânără mamă româncă și cei trei copii ai săi salvați de carabinieri dintr-un incendiu

Trei copii români și doi carabinieri au suferit intoxicații în urma unui incendiu izbucnit în după-amiaza zilei de ieri, 31 decembrie 2018, în via Provvidenza 20 din localitatea italiană Carmagnola, provincia Torino.

Incendiul, relatează ziarul La Voce, a pornit de la o canapea și niște articole de menaj care au luat foc, acestea fiind amplasate în holul unei clădiri unde locuiesc zece familii defavorizate.

O mamă româncă și cei trei copii ai săi, care locuiesc la primul etaj al clădirii, s-au refugiat pe balcon pentru a scăpa de fum, în condițiile în care flăcările le blocau calea de coborâre și ieșire din clădire. Din fericire, intervenția curajoasă a doi carabinieri sosiți la fața locului alături de pompieri a făcut ca acești trei copii și tânăra lor mamă să fie scoși în siguranță din clădire.

Atât copiii, cât și cei doi carabinieri au suferit intoxicații și au fost transportați la spital, copiii fiind transportați la Santa Croce di Montcalieri, iar carabinierii la San Lorenzo di Carmagnola. Au fost internați în spital pentru controale de rutină, dar viața lor nu este în pericol, au confirmat medicii.

 

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul